forside < betaling og kasse

Kasse og betaling

Rask service med
lokale teknikere

Kasse og betalingsløsninger er noe vi har jobbet med lenge, og produkter alle må ha om man skal drive med handel på et bestemt sted. Ved å velge SPOK som din lokale samarbeidspartner har vi teknikere bare en telefon unna. Vi kan raskt installere, lære opp og yte service for våre kunder i hele Møre og Romsdal.

Henrik-staaende.png
 

 
 

Kasse

Gjør driften din mer effektiv
med riktig kasseløsning

Kunder har svært forskjellige behov, alt etter hvilket segment de jobber i. Derfor jobber vi sammen med kundene våre for å finne løsningen som passer de best, det være stasjonære eller mobile løsnigner. Med et mangfold av muligheter for å sette sammen integrasjoner som samhandler for en mer effektiv drift.

kasse-optm2.png
 
 

Rapporter

Våre kasse har alle mulighet til å generere rapporter basert på dine salgstall. For å enkelt få oversikt over dine salg og salgsgrupper.

Integrerte terminaler

Når man har et fast kassepunkt, er integrerte terminaler en god løsning. Disse styres fra kassen og gjør adminitrasjon og oppgjør enklere.

Lagerstyring

Lagerstyring som er koblet opp mot kasse er viktig på mange måter. Du får kontroll over vareflyten, og oversikt og kontroll på beholdningen.

 
 
 

Våre kassesystemer

 
 
test1000.png

Susoft

Ta med butikken hvor som helst

Et av markedets mest fleksible løsninger. Da dette systemet er bygget på Android, åpner det for muligheten til å ta med seg kassen hvor man skulle ønske.

 
 

 
 
forkandknife.png

KDR/Open

Perfekt for bar, restaurant og katine

Et system som passer bra for de som driver i serveringsbransjen. Enkelt å lære, lett å administrere.

 
 

 
 

Sharp

Som bransjen enkleste kasse med rask installasjon og opplæring. Med en mengde integrasjoner kan Sharp kasser tilpasses de fleste behov. Kan leveres med spesialiserte pakker mot Retail, Hospitality, Wellness og Supermarket.

 

 
 

Betalingsterminaler

Vi tilpasser løsningen
etter din situasjon

Alle vi jobber med har en unik situasjon, derfor tilpasser betalingsløsningen etter behov. Mobile eller stasjonære. Enten via wifi, 3g eller ethernet-kabel. Mulighetene er der fordi handel skjer på så mange forskjellige måter.

 
 

Én avtale med alle
internasjonale kort

Elavon er den eneste kortinnløser i det norske markedet som gir deg tilgang til alle internasjonale kort i en avtale.

Vi håndterer alle typer av betalingstransaksjoner for Visa, Mastercard, UnionPay, JCB, American Express og Diners.

elavon-kortavtale.png
 
 

Enkel og sikker kortbetaling
med den siste teknologien

Med Verifone terminaler og Paypoint software kan vi garantere for at den siste teknologien alltid er i bruk. Med denne løsningen er du trygg på at betalingsterminalen alltid oppfyller de krav som stilles til betalingsløsninger.